Tjänster och pris
Vi har ett timpris för alla våra tjänster á 500 kr /timme. Observera att ni kan använda er av RUT-avdrag.

Följande är några exempel på tjänster jag erbjuder:

Skötsel
Den skötselfria trädgården finns inte utan en trädgård behöver alltid mer eller mindre omvårdnad. Jag rensar ogräs, skyfflar gångar, beskär träd, glesar ur buskar och häckar samt går med gräsklippare och grästrimmer.

Beskärning
Jag utför beskärning av buskar och träd tillsammans med en kollega.

Anläggning
Jag utför enklare anläggningsuppdrag, som till exempel plantering av buskar, träd och perenner samt anlägger rabatter. För större projekt har jag goda kontakter med trädgårddesigners och anläggare.

Höst/vårstädning
Inför vinterns vila och vårens uppstart behöver trädgården räfsas, beskäras, ses över och rustas. Vid den tiden på året hjälper jag gärna till med uppstart av kompost för trädgård och köksavfall då det är lättast under dessa perioder.

Kalas i trädgården eller fint inför försäljning
Vill du få trädgården extra fin inför högtider och fest så fixar jag det både genom "städning" men också med samplanteringar i krukor och urnor. En prydlig trädgård är också ett lyft inför en försäljning och då är dessutom arbetet avdragsgillt.

I hönsgården
Höns är vackra smycken och roligt sällskap i en trädgård. Utöver trivsamt kacklande ger dom ifrån sig fin näring och minst sagt närproducerade ägg. Jag ordnar med vinterbonat hönshus, en säker gård och ger tips och råd.
TIPS OCH DEALS PÅ FACEBOOK
Jordnära Tjänster är ett handelsbolag registrerad på Oscar Högqvist, Färingsö i Ekerö Kommun. Det är möligt att använda RUT-avdrag. Vi arbetar i hela Stockholm, med fokus på trädgårdsskötsel i Ekerö, Bromma, Hässelby och Spånga. Vi erbjuder tjänster för både privatpersoner och företag.
info@jordnaratjanster.se
073.933.0214
Jordnära Tjänster
TJÄNSTER OCH PRIS
KONTAKT
HEM